A legjobb gyors vacsora fázós téli estéken
Tatárska Zmes - a fűszeres ízek kedvelőinek tervezve - a szlovákok melegszendvicskrémje!
Sertés és marhahús, gyökérzöldségekkel és paradicsommal, pepperónival fűszerezve.
Újrahasznosított csomagolásban (110 g) vagy körkonzervben (190 g) kapható.
Gyártó: Tatrakon konzervgyár.
HOZZÁVALÓK
- Tatárska Zmes 110 g (hústartalom: 53%) vagy 190 g (húst.: 45%)
- valamilyen szendvicsalap
- vaj / vajkrém / sajtkrém
- sajt (reszelt)
- majonéz
- zöldfűszerek (snídling, póréhagyma)
- paradicsom
- szezonális zöldségek (retek, újhagyma stb.)
ELKÉSZÍTÉS
Kifli, kenyér, zsemle ... szeletet megkenünk vajjal, vajkrémmel vagy sajtkrémmel, ezzel lágyítunk is krémünk ízén.
Aztán jöhet maga a Tatár krém, vékonyan, vastagon ki hogy szereti, ezzel kordában tartható a csípőssége is :)
Miközben készítjük melegszendvicsünket a sütő már melegedhet...
Befejezésképp megkoronázzuk jó féle reszelt sajttal és már mehet is a sütőbe. Ki hogy szereti annyira süti ropogósra.
Ha kész kivesszük a sütőből és majonézzel, snídlinggel, paradicsommal kínáljuk.
Szezonális zöldségekkel is kíváló.